Maráczi Fruzsina a Delfin Sportiskolai Sportegyesület felnőtt tornásza a tavaszi szezonban két versenyen vett részt. Március 23-án a felnőttek számára kiírt országos bajnokságon indult, amelyet a nemzeti tornacsarnokban rendeztek meg. A tehetséges versenyző összetettben 42.3 tized ponttal 9. lett. Ugráson bekerült a legjobb 6 tornászt felvonultató döntőbe, ahol éppen lecsúszva a dobogóról az előkelő negyedik helyezést szerezte meg.

Április 13-án Budapesten rendezték a tornászok Matolay Elek emlékversenyét serdülő, ifjúsági és felnőtt kategóriában. Idén is csak szövetségi nevezéssel, válogatott kerettagként lehetett részt venni a megmérettetésen. Örvendetes, hogy Maráczi Fruzsinát is jelölte a szövetségi kapitány. Az egyéni összetett versenyen 6 ország tornászai indultak, ahol a szombathelyi tornász 45.5 tized ponttal a hatodik helyet szerezte meg.

A szerenkénti döntőkbe nemzetenkét csupán 2 versenyző kerülhetett. A szombathelyi tornásznő felemás korláton a második legjobb pontszámmal jutott a másnapi fináléba. Itt gyakorlatát pontosan bemutatta, s 11,4 tized pontot szerezve ezüstérmet akasztottak a nyakába. Tömböl Boglárka és Réti Gergő januárban vették át Fruzsi felkészítését kis vargabetű után Vizer Erzsébettől és Rácz Gábortól.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!