A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség, Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. valamint a Pannonsport szervezésében rendezik meg 2019 év végén is a hagyományok szerinti Szilveszter Teremlabdarúgó tornát. Ezzel folytatódik az a kezdeményezés, amely már több generációt is átölel.

Ezúttal már a 34. alkalommal mérkőzhetnek meg a labdarúgást kedvelő fiatalok és idősebbek. A cél nem is lehetne nemesebb, hiszen korábban csak a téli időszak miatt megcsappanó lehetőségek miatt merült fel a torna ötlete, mára viszont a sportág népszerűsítése és a sportbarátságok ápolása is előkelő helyre került a listán.

Ami a lebonyolítást illeti, sok változás nem történt. Ezúttal is december 27. és 30. között rendezik meg a tornát. Az első három napon (december 27-28-29.) a Haladás Sportkomplexumban játsszák a csapatok a mérkőzéseket. Az utolsó felvonásra viszont (december 30.) már az Aréna Savariában kerül sor. Itt bonyolítják le a nemenkénti és kategóriánkénti döntőket is.

Idén három kategóriában mérkőzhetnek a felek. Az öregfiúk mezőnyében 16, a nőiben 10, a nyílt amatőröknél pedig 30-35 csapat indulhat az aranyérem és a vándorserleg elnyerésének reményében.

A szabályokról valamint további fontos információkról ITT olvashatsz!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!