Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Atomerőmű SE 92-76 (24-20, 27-18, 16-16, 25-22)
Bajnokság, 11. forduló
Szombathely, Aréna Savaria, 2750 néző
V.: Földházi T., Tőzsér D., Frányó P. (Dernei G.)

Falco: Hooker 9/3, Curry 13/6, Benke 14/9, Filipovity 5, Reddic 4. Csere: Perl 12, Váradi 9/3, Washington 15/15, Lake 11, Bíró -, Krivacsevics -.

 

 

ASE: Evans 14, Faust 12/3, Coleman 17/12, Lóránt 8, Putney 8/3. Csere: Kovács 9/9, Kis 2, Jackson 6, Velkey -.

 

 

 

A meccs történéseit a klub hivatalos honlapján, negyedről negyedre ITT lehetett követni, és most jöjjenek a meccs utáni értékelések!

Gasper Okorn: Köszönet azoknak a szurkolóinknak, akik szombaton egy órakor is kijöttek szurkolni. Úgy gondolom teljesen megérdemeltük a győzelmet. Amikor elkezdtük a kezünkbe venni a mérkőzést, éreztem, hogy többet nem fog megfordulni az eredmény. Szépen vigyáztunk a 12-13 pontos előnyünkre. Jól védekeztünk és rotáltunk a Paks ellen. Fontos győzelem ez számunkra karácsony előtt. Végre lesz 4 nap pihenőnk egymás után. Augusztus óta összesen 6 nap szünetünk volt. Inkább mentálisan vagyunk fáradtak, mint fizikálisan. Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek Magyarországon. A következő 4 nap fontosabb dolgokról fog szólni, mint a kosárlabda.

Dzunic Branislav: Jól szervezett, védekező csapat ellen vettük fel a harcot, de kijött a 2 csapat közötti különbség. A játék minden elemében jobb volt a Falco. Ma ennyire voltunk képesek.

Perl Zoltán: Amit elterveztünk, azt megvalósítottuk. A védekezés rendben volt, a támadásban okosan járattuk a labdát, most tudunk egy kicsit pihenni.

 

 

Shannon Evans: Jó csapat a Falco remek edzővel. Nem véletlen, hogy kiválóan teljesítettek, felkészültünk becsülettel, de nem jól működött a védekezés, ha ezen tudunk javítani, akkor majd csapatként funkcionálhatunk és akkor jók is leszünk.

A bajnoki tabellát továbbra is a Falco vezeti, a sárga-feketék legközelebb december 28-án a Pécs ellen lépnek pályára az Aréna Savariában. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!