Egykor egy kis gondolatként merült fel, hogy szükség van régiónkban egy minden igényt kielégítő sport tematikájú oldalra. A hosszas megbeszéléseket, előkészületeket követően 2017 novemberében elindult weboldalunk, a hungarysport.hu, amely gyorsan az olvasók kedvencévé vált. Nem túlzás azt állítani, hogy ebben nagy része van Szita Róbertnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A hónap sportolója #athletic #sports #winner #best #hammer #august #ahonapsportoloja #hungarysport #hungary

Hungary Sport (@hungarysport.hu) által megosztott bejegyzés,

Portálunk főszerkesztője a kemény munka híve, ugyanakkor akad egy-egy segítő szándékú észrevétele, valamint bármilyen kérdéssel megkereshetik a kollégák, sportbarátok, ismerősök. Talán szerencsésnek is mondhatjuk, hiszen azzal foglalkozhat, amit nagyon szeret, de ezért mindig és mindenhol a maximumot követeli önmagától. Egy biztos, nélküle nem lenne Hungarysport!

A sors furcsa szeszélye, hogy oldalunk játékfelhívását követően kapott megkeresést egy rendezvénnyel kapcsolatban szerkesztőségünk. Szita Róbert távollétében – jómagam – Pungor Csaba újságíró képviselte a rendezvényen oldalunkat a Vas Megyei Sportági Szakszövetségek Tanácsának évzáró ünnepségén, díjátadóján. Meglepetésben nem volt hiány!

Az év sportolói, edzői, sportvezetői és testnevelői kitüntetések mellett két, magasan kvalifikált sportújságíró is elismerésben részesült. A Vas Népe sportrovatának vezetője, Horváth Erika mellett Szita Róbert is a Vas Megyei Sportági Szakszövetségek Tanácsának kitüntetését és serlegét kapta.

– Ez a díj a hungarysport.hu kollektívájának, ügyvezető-tulajdonosának, újságíróinak, fotósainak a közös elismerése, bízom benne, hogy 2020-ban is magas színvonalon tudjuk szolgálni a vasi, azon belül is a szombathelyi sportbarátok igényeit – fogalmazott a díj átvétele után Szitza Róbert.

 

Szívből gratulálunk főszerkesztő úr, és bár tudjuk, hogy a lécet még magasabbra fogja tenni, olyan csónakban szívesen eveznek a kollégák is, ahol a jó példáért nem kell a szomszédba menni.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!