– Válogatottaink gőzerővel készülnek a jövő csütörtöki, Szlovénia elleni EB-selejtezőre, a többi magyar játékosunk és a légiósok pedig pihennek, hiszen a jövő héten már megkezdődnek a kondicionáló edzések. Juvonte Reddic hazautazott, szeretné otthon rendbehozatni kisebb sérülését, Ő majd február 27-én kapcsolódik be a tréningekbe – tájékoztatta aklub weboldalát Gráczer György klubelnök, aki azt is hozzátette, hogy bízik benne, hogy március elejére, a bajnokság folytatásra újra jó formába kerül a bajnoki címvédő, egyben listavezető csapat.

Közben a tekintélyes szaklap, az eurobasket.com oldal frissítette a top100-as listáját, amelyet a kontinensen szereplő klubok hazai és nemzetközi eredményei alapján állít össze. A rangsort a török Anadolu Efes vezeti 178 ponttal, megelőzve a két spanyol nagyágyút, a Hanga Ádámot is foglalkoztató FC Barcelonát, valamint a Real Madridot. A magyar válogatott honosított játékosának, Jarrod Jones együttese, a török Darüssafaka az 32. pozíciót foglalja el, 119 ponttal.

A listán egyetlen magyar csapatként 87 ponttal a 86. helyen áll a Falco, megelőzve többek között az euroligás görög sztárcsapatot, az Olympiakoszt és a német BL-ellenfelet, a Telekom Baskets Bonnt is.

A teljes lista IDE kattintva érhető el.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!