A koronavírus-járvány mindenkit érint, így a sportolókat is. A legnagyobb bajban mégis akadnak, akik minden követ megmozgatnak, hogy segítő kezet nyújtsanak. Így van ezzel Robert Kraft is, aki tulajdonosként csapatával, a New England-dal bajnoki gyűrűre tett szert. A 2017-es Super Bowl-győzelemért járó ékszerre most bárki lecsaphat.

Már a siker elérése sem volt hétköznapi, hiszen az NFL legnagyobb fordításának története fűződik a címhez. A Tom Brady nevével fémjelzett New England 28-3-as hátrányból állt fel az Atlanta Falcons ellen. Először hosszabbításra mentette a Pats a derbit, ott viszont már nem kegyelmeztek. A gyűrű sajátossága, hogy 283 darab gyémántot tartalmaz.

Azonban az aukció győztesének ezen felül más is jár. Robert Kraft ugyanis biztosítja, hogy az aukció nyertese ellátogathasson a Patriots otthonául szolgáló Gillette Stadionba. Az utazáshoz pedig a tulajdonosa felajánlotta magánrepülőgépét. A kikiáltási ár 75 ezer dollár volt de a jelenleg is tartó árverés már 330 ezer dolláron áll.

Cikkünk a Vasi Korall Kft. támogatásával készült!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!