Ismert, hogy a zöld-fehérek már nem képviseltetik magukat a női kézilabda egyik versenysorozatában sem, ezért a HVSE vezetősége megkereste az Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémiát, hogy azokat a sportolókat, akik szeretnének az SZKKA színeiben továbbra is kézilabdázni, vegye át a Pődör Zoltán vezetette egyesület.

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia kapui nyitva állnak, klubunk a női kézilabda-utánpótlás nevelését évek óta magas szakmai színvonalon látja el, elkötelezettek vagyunk minden szombathelyi és környékbeli kézilabdázó iránt. Nem hagyhatjuk, hogy a kézilabda szerelmesei kedvenc sportáguk nélkül maradjanak, nálunk biztosítottak a jövőbeni sportolásuk és fejlődésük lehetősége. Hiszünk benne, azzal, hogy végre újra egységbe kerül a szombathelyi női kézilabda, mindenki egy irányba húz, csak jól jár a város, a megye és a sportág – olvasható a klub hivatalos honlapján.

A nemzetközileg is elismert Gódor Mihály szakmai igazgató vezetésével – a tervek szerint – egységes szisztémát, koncepciót dolgoznak ki, felmérést készítenek, hogy minden gyerek a számára megfelelő csapatban és osztályban tudjon szerepelni.

Az SZKKA vezetése arról biztosította a HVSE-ben korábban kézilabdázó gyerekeket és szüleiket, hogy a klub a várossal közösen azon dolgozik majd, hogy a váratlanul felmerülő nehézségekre (teremhiány, személyi állomány), megoldást találjon.

Ennek érdekében arra kérik a szülőket, hogy, akik szeretnék, hogy gyermekeik az SZKKA színeiben folytassák a kézilabdát, június 30-ig jelezzék azt a [email protected] email-címen vagy keressék Vers Ákos edzőt a 30/332-5000 telefonszámon.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!