Meglehetősen felemás érzelmeket táplálhatnak a SzoESE játékosai és vezetői a legutóbbi bajnokság kapcsán. A korábbi évekkel ellentétben már a szezon rajtjára alaposan felszívta magát Szabó László együttese és az amatőr élvonalban meghatározó szerepet töltött be. Ráadsául a lányok erőssége a 3×3-as szezon ekkor még el sem kezdődött.

Aztán a további forgatókönyv mindenki számára ismert. Jött a vírus, vele pedig ment minden eredmény, mérkőzés és erőfeszítés. A csonka bajnokság után hosszabb szünet, azóta pedig a kemény munkáé a főszerep. A szombathelyi együttes egyéni, majd csapatedzésekkel kezdte meg a felkészülést, ráadásul a napokban indulnak az országos streetball versenysorozaton.

A körmendi és veszprémi erőpróba mellett azonban akad egyéb érdekesség is az együttessel kapcsolatban. Nevezetesen a keret kialakítása, amelyre azért is van szükség, mert ismét két fronton kell bizonyítania a csapatnak. Az amatőr NB I. mellett az egyetemi bajnokságba is nevezett a SzoESE, ahol szeretne szép eredményekkel zárni.

Ami a keretet illeti is lesznek változások. Akadnak távozók és érkezők is, azonban a kilétükről Szabó László vezetőedző későbbre ígért tájékoztatást. Ami viszont biztos, hogy az egyetemi bajnokságra készülő csapatot Kollerics Barnabás, az amatőr élvonalban részt vevő együttest Szabó László fogja irányítani.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!