A Vas Megyei III. osztályú régiós bajnokságok csapatai sem pihentek a hétvége során, minden csoportban születtek meglepő eredményeket, amelyeket meg is mutatunk olvasóinknak.

Jegyzőkönyvek, tabella

A szombathelyi régióban a 6. forduló pikáns összecsapásának ígérkezett a Perenye-Gyönyösfalu találkozó. A tabellán elfoglalt helyezés hazai győzelmet sejtetett, de intő jel volt Guttman Dávidék számára, hogy az Újperint és a Kőszegfalva ellen is csak 2-2-es döntetlent értek el az elmúlt játéknapok során. Jól kezdett a Perenye, de a vendég védelem is állta a sarat egészen az első negyed óra végéig.

Ekkor Szalmer talált a kapuba, majd Tóth növelte az előnyt. A szünetig szépíthetett volna a Gyöngyösfalu, de Csordás és Bokor kísérleteit Németh védeni tudta. Szünet után aztán beindult a perenyei támadósor. Tóth András “Totya” mesterhármasával végleg eldőlt a három pont sorsa, így a hazaiak trénere bátran frissíthette csapatát.

A vendégek bár helyenként jól játszottak, ezen a napon csak becsületgólra futotta, amelyet Czömpöl szerzett a találkozó utolsó percében. A következő forduló sem ígérkezik egyik együttes számára sem könnyűnek, hiszen a két gólzáporos győzelmet arató Nárai otthonába látogat a Perenye, míg a Gyöngyösfalu szomszédvári rangadót vív a Kőszegfalvi SE-vel.

Jegyzőkönyvek, tabella

A Magyarszecsőd botlását kihasználta a Szalafő, így 2 pontos előnnyel vezetik a tabellát több 13 ponttal rendelkező együttes előtt. Nagy izgalmak és szoros küzdelmek várhatóak a folytatásban a körmendi régió küzdelmeiben.

Jegyzőkönyvek, tabella

Szoros mérkőzéseket játszottak a sárvári csoportban a hétvége során, csupán a Szergény tudott viszonylag simán nyerni, a többi mérkőzésen 1-1 gól döntötte el a három pont sorsát.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!