A Szombathelyi Haladás weboldala tette közzé, hogy ismét elkészült a magyar klubok nézettségi statisztikája a 2020/21-es szezonban – szeptember 30-ig bezárólag. A Szombathelyi Haladás egy sor NB I-es együttest megelőzve a 8. helyen áll!

A cikkből kiderül, hogy a sportstisztika.blog.hu oldal időről-időre elkészíti a honi labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, vízilabda és jégkorong-bajnokságban szereplő együttesek átlagos nézőszámainak adatait. Ezek alapján bebizonyosodott, hogy nemcsak a megyében, hanem országosan is kiemelkedő a Haladás-meccsek látogatottsága. A zöld-fehérek nézőszám tekintetében 2720-as átlagnézőszámával az előkelő 8. helyet foglalják el a listán, amelyet természetesen a BL-induló, bajnoki címvédő és éllovas FTC vezet.

Devecseriék minden hazai meccs után így köszönik meg a szurkolást.

A szombathelyiek az NB II-es együttesek közül egyedül a Pécs előzi meg, tehát a másodosztályban a második leglátogatottabb meccseknek a Haladás Stadion ad otthont! Érdekesség, hogy a Hali egy sor NB I-es együttes nézőszámát is felülmúlja! Mögöttük foglal helyet a listán a Budapest Honvéd, a Kisvárda, a Paks, a Puskás Akadémia, az Újpest, a Budafok és a Mezőkövesd is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!