A Szombathelyi Dobó SE két kiválósága, Gyurátz Réka és Halász Bence is eredményes évet tudhat maga mögött és – az olimpiai kvóta birtokában – már gőzerővel készülnek a 2021-es tokiói ötkarikás játékokra.

A 24 esztendős egykori ifjúsági világbajnok sportoló 2019 (72.70 m) után 2020-ban is a felnőtt magyar rekordot (73.44 m – Orbán Éva, Halle) ostromolta és minden vágya, hogy 2021-ben sorozatban ötödször is magyar bajnoki címet szerezzen és lehetőleg megdöntse a hazai csúcsot.

Szűk családi körben töltjük a karácsonyt. Próbálunk figyelni egymásra ebben a járványügyi helyzetben. A karácsonyi menü része az elmaradhatatlan húsleves mellett a rántott hal, rántott csirkemell és a majonézes krumplisaláta lesz, a sütemények közül pedig a kókusz kocka, a zserbó, a mákos-guba és a torta kerül az ünnepi asztalra – válaszolt érdeklődésünkre a kiváló kalapácsvető.

A felnőtt világ-, és Euróapa-bajnoki bronzérmes Halász Bence idén rendkívül közel (79.88 m) került a 80 méteres álomhatárhoz és sorozatban harmadszor lett Magyarország legjobb férfi atlétája.

– Egyelőre az a tervem, hogy hazautazom Jánoshalmára a családomhoz. Ma, december 24-én is edzésünk volt, szóval csak utána tudok majd elindulni és vacsorára fogok hazaérni. Az ünnepi vacsora baconbe tekert őzgerinc lesz meggyszósszal, desszertként pedig mákos gubát fogyasztunk el – fogalmazott a kiváló atléta.
A Szombathelyi Dobó SE valamennyi atlétájának és a szakmai stáb tagjainak is kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag 2021-es esztendőt kíván szerkesztőségünk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!