A Hungarysport igyekszik minden sportegyesületre figyelni, így az amatőr bajnokságok sem jelentenek kivételt. A megyei labdarúgás mellett a kézilabda és röplabda világot sem hagyjuk figyelmen kívül. Karácsonyi összeállításunkban az NB II. – Észak-Nyugati csoportjában érdekelt két egyesület egy-egy jeles képviselőjét kértük fel egy rövid évértékelésre és megosztották velünk a karácsonyi élményeket is.

Szecsődi Vivien, a Celldömölki VSE meghatározó játékosaként sokat tett azért, hogy csapata jelenleg a 8. helyen áll (csak 5 mérkőzést játszott az egyesület, a többség 7-8 találkozón van már túl – a szerk.).

Megyei riválisaként a Bük jelenleg a 4. helyen áll, ahol Baranyai Enikő beállósként szerepel. Érdekesség, hogy a két hölgy korábban a Szombathelyen is megfordult. Nézzük, hogy Ők hogyan töltik az idei ünnepeket és mi várhat rájuk jövőre?

Szecsődi Vivien: A karácsonyt a párommal és a családommal töltöm minden évben, ez szerencsére most sem fog változni, csak annyiban, hogy szűkebb családi körben fogunk ünnepelni. Nagyon szeretem ezt az időszakot, nálunk elég nagy a család, 25-én és 26-án nagy családi összejöveteleket szoktunk tartani, ezek sajnos idén elmaradnak. A tavalyi (csonka)szezonunk nagyon jól sikerült, a csapat jó formában volt, sajnáltuk, hogy nem tudtuk befejezni a bajnokságot. Ezt a teljesítményt szerettük volna folytatni az idei kiírásban. Sajnos nem volt könnyű dolgunk a vírushelyzet miatt, sok mérkőzésünk elmaradt, ezeket tavasszal kell pótolnunk, így elég sűrű lesz a programunk. Nagyon nehéz volt mentálisan és fizikálisan is, hogy folyamatosan edzettünk, de gyakorlatilag még hétközben is kérdéses volt, lesz-e mérkőzésünk az adott hétvégén. A helyzet miatt igazán meccsrutinunk sem alakult ki. Remélem, a tavaszi szezont nagyjából zökkenőmentesen le tudjuk játszani.

*

Baranyai Enikő: Nálunk a karácsony mindig a család körül forog, nagy összejövetelek, beszélgetések igazi olaszos család vagyunk, jó hangosak. Viszont ebben az évben ez sajnos változni fog, idén szűk családi körben telnek majd az ünnepek. Ilyenkor általában megkapjuk a pihenőt a csapatnál is, de persze nem lehet nagyon leengedni, mert gyorsan itt van az új év és a céljaink is nagyok. Szóval az itthoni, heti többszöri mozgás nem maradhat el. Fontos a szinten tartás még ebben a kaotikus évben is, ahol sose lehet/lehetett tudni mire számíthatunk. Úgy általában se, de a pályán meg főleg nem. Sokszor volt, hogy készültünk egy-egy meccsre majd a hét vége felé megtudtuk, hogy elmarad a találkozó. Ilyenkor persze csalódottak voltunk, de mentünk tovább és csináltuk a dolgunkat. Ennek ellenére büszke vagyok a csapat minden egyes tagjára, hiszen csapatként, együtt letudtuk győzni az elénk gördülő akadályokat! Remélem a jövő év gördülékenyebben fog majd menni és bízom a jó szerepelésünkben. Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok és sikerekben gazdag új évet!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!