Több, mint egy hónap telt el anélkül, hogy tétmérkőzésen lépjen pályára a Haladás VSE második számú csapata. Sziffer András együttesét sem kerülte el a koronavírus-járvány okozta kényszerszünet. Így több mérkőzését is el kellett halasztania a vasi alakulatnak, amelyet 2021-ben pótolnak majd. Erre sokat nem is kellett várni, hiszen már a január első hetében is bizonyíthattak.

A felnőttek vasárnapi meccse miatt viszont meglehetősen tartalékos összeállításban fogadták az Újpest csapatát. A fordulatos derbit követően pedig hétfőn már Szigetszentmiklóson javíthattak Gerencsér Antalék. Ezúttal már az alapcsapattal számolhatott a vendégek mestere és a mutatott játék is hűen tükrözte ezt, hiszen két góllal lépett meg a Haladás.

Először Kovács, majd Gerencsér is betalált, megadva a mérkőzésnek az alaphangot. Igazán élvezetes volt a derbi, mindkét csapat a támadójátékot részesítette előnyben, így potyogtak a gólok rendesen. Vatamaniuc-Bartha szintén feliratkozott a góllövőlistára, ugyanakkor a vendégek védői nem bírtak Nagy Rolanddal, aki mesterhármasával egyenlített a szünet előtt.

A térfélcsere után mindkét gárda megmutatta, hogy nemcsak támadni tud. Ez a játékrész már a védekezésről szólt és bár helyzeteket jegyezhettek fel a krónikások, de mindkét retesz remekül zárt. Egészen az utolsó percig, ekkor Kovács Máté második találatával foglalta keretbe a mérkőzést és csapata javára a három pontot is megszerezte. Sikerével továbbra is élen van a Haladás, nem érdemtelenül!

Szigetszentmiklós Futsal – Haladás VSE II. 3-4 (3-3)

Haladás: Homlok – Kovács M., Papp, Gerencsér, Vatamaniuc-Bartha
Csere: Mézer, Szakasics, Horváth N., Mercs, Horváth Z., Puhr.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: Nagy R 3. illetve Kovács M. 2, Gerencsér, Vatamaniuc-Bartha

Sárga lap: Hamar, Sztraka P., Sztraka K. illetve Kovács M., Mercs.
Kiállítva: Sziffer András – vezetőedző (Haladás)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!