Utolsó fordulót rendezték a másodosztályú futsal bajnokság nyugati csoportjában, ahol a Haladás VSE II. számú csapata a Tihanyt fogadta Rohonci úti sportkomplexumban. Az már a legutóbbi találkozót követően nyilvánvalóvá vált, hogy a vasi legények a második helyen végeznek, így lényegében számukra, tét nélkülivé vált a záróforduló.

Ennek ellenére nagy elánnal vetette játékba magát a Hali, amelynek kezdőjében helyt kapott az új szerzemény De Souza is. A jó kezdés góllal is párosult. Sipos Gergő villant egyet a második percben és avatta fel a vendégek kapusát Schmidmajer Ádámot. A vezetés tudatában is támadólag lépett fel a vasi alakulat és a biztos labdatartás mellett több akciót is vezettek.

Hiába azonban a magabiztosság, elég volt egy apró megingás, amit azonnal büntetett is a Tihanyi FC. A térfélcserét követően mindkét kapu előtt kialakítottak nagyobb helyzeteket a csapatok, de jól állták a sarat a kapusok. A 22. percben egy gyors gólváltást követően ismét a Haladás pillanatai következtek és De Souza révén végül a győztes találat is megszületett.

Haladás VSE II. – Tihanyi FC 3-2 (1-1)

Haladás: Gyimesi – Nagy K., Kovács M., Sipos G., De Souza.
Csere: Németh K. – Vatamaniuc-Bartha D., Szakasics B., Németh B., Gerencsér A., Puhr B.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: De Souza 2, Sipos G. illetve Hoffer, Kovács M. (öngól)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!