Hosszabb szünet után folytatja szereplését a Magyar Kupában is a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes, amely a bajnoki cím megszerzése mellett szeretné megvédeni elsőségét a kupa kiírásban is. A szombathelyiek eddig kétszer léptek pályára, egyszer októberben, egyszer pedig novemberben és mindkét találkozót magabiztos különbséggel nyerték a vasi zöld-fehérek.

Először a másodosztályú ELTE-BEAC felett aratta – idegenbeli – 10-1-es sikert. Ezt követően a mádi sportcsarnokban győzedelmeskedtek Juan Ramon Calvo Rodriguez tanítványai 9-3 arányban. Ezúttal viszont a korábbi nagy mumusnak számító Nyírgyulajjal mérkőzik meg a Haladás, ráadásul oda-visszavágós rendszerben. Fontos lenne egy kedvező eredmény megszerzése idegenben.

A nyírbátori csarnokról pedig amúgy sem őriznek kellemes emléket a vasi labdarúgók, hiszen legutóbb – bajnoki kiírásban szerepeltek itt és 2-2 arányú döntetlent értek el. Ez a döntetlen az első pontja volt az addig hullámzó játékkal kirukkoló Nyírgyulajnak, amely bár utolsó helyen fejezte be az alapszakaszt, de szeretné megőrizni élvonalbeli tagságát.

Ehhez minden adott is, hiszen három győztes meccset játszottak eddig az alsó-házi rájátszásban, amivel vezetik a tabellát. A Ferencváros, a Dunaferr és az Aramis után nagy halat is fognának Harmati Tamásék. Az első találkozóra péntek késő délután kerül sor, amelyet ezúttal is élőben tekinthetnek meg a Hungarysport oldalán a kedves olvasók.

Nyírgyulaj KSE – Haladás VSE
2021. március 26 – 18:00
Nyírbátor, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!