A Vas Megyei II. osztály csapatai sem pihentek a hétvége során, az északi és a déli régióban is potyogtak a gólok bőségesen. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Erődemonstrációt tartott a sereghajtó otthonában a Pecöl gárdája, a Zanat pedig hazai pályán győzte a séi alakulatot. Kikapott Gencsapátiban, ezzel pedig lépéshátrányba került az éllovasokkal szemben a Gérce együttese. Az Uraiújfalu – Szeleste összecsapás koronavírus gyanú miatt maradt el.

Jegyzőkönyvek, tabella

Zsinórban 4. mérkőzésén maradt nyeretlen a Csákánydoroszló csapata, ezúttal a Tanakajd ellen már 2 gólos hátrányba is kerültek, így végül örülhettek az otthon tartott 1 bajnoki pontnak is. Kiütéses győzelmet aratott a sereghajtó Őriszentpéter otthonában a Táplán gárdája, akik így továbbra is vezetik a bajnokságot a Nádasddal szemben, akik egy mérkőzéssel azonban kevesebbet játszottak riválisuknál. A hétvége során a nádasdiak is könnyed sikert arattak Rábatótfaluban, a sokáig emberhátrányban futballozó hazaiak erejéből a szépítésre futotta csupán.

Nem tudta folytatni győzelmi sorozatát, de egy pontot azért begyűjtött hazai pályán a Gyöngyöshermán együttese, akik a körmendieket látták vendégül a 17. játéknapon.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!