A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban sem pihentek a húsvéti hétvége során. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Továbbra is fej-fej mellett halad egymással a Telekes és a Bucsu gárdája, előbbi Cákon nyert, míg utóbbi hazai pályán verte az Acsád együttesét. 13 gólt hozott a Nárai és a Nemeskolta vasárnapi ütközete, amelyen még vezetett is a vendég alakulat, ám végül csúnya vereségbe szaladt bele. A Perenye értékes idegenbeli győzelemmel gazdagodott.

 

Jegyzőkönyvek, tabella

Nagy arányú győzelmet aratott a Magyarlak és a Kondorfa csapata is a hétvége során, előbbit a Gasztony, utóbbit a Körmend bánta. Rangadót nyert és tovább növelte előnyét a listavezető Szalafő gárdája, miután 1:0-ra legyőzte a közvetlen riválisnak számító Szakonyfalut. A győzelem mellett ráadásul a másik közvetlen rivális meccse is kedvezően alakult a szalafőiek számára, hisz a Magyarszecsőd csupán egy 1:1-es döntetlent tudott csak elérni a Vasalja ellen.

Jegyzőkönyvek, tabella

Csúfos vereségbe szaladt bele hazai pályán a Mesteri csapata a Boba ellen. A forduló másik idegenbeli győzelmét a Kemenesmagasi aratta Kenyeriben. Sok gólt, végül azonban pontosztozkodást hozott a Rábasömjén és a Sótony összecsapása. Könnyed, 6 gólos győzelmet húzott be a listavezető Szergény a Simaság ellen.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!