A bajnoki finálé első két összecsapásáról ITT tudósítottunk, a harmadikról is olvashattatok, a negyedikről pedig szintén nálunk értesülhettetek. A hétfői körömrágós ütközet után nem sokat regenerálódhattak a csapatok, hiszen a szabályok szerint, ma már a mindent eldöntő csata következik.

Gasper Okorn, a Falco mestere szerint az utolsó összecsapáson bármi megtörténhet.

– Már csak egy mérkőzés van hátra, amely során minden el fog dőlni. Mindkét csapat nyerni akar, ezért megpróbáljuk a legjobb formánkat hozni, hogy mi hagyjuk el győztesként a pályát – fogalmazott a sárga-feketék vezetőedzője.

 

 

Keller Ákos szerint szerda este nagyon kemény küzdelem és felfokozott hangulat vár majd a szombathelyi csapatra. A válogatott center azt mondja, hogy ez alkalommal sem a szép játék, sokkal inkább a harc fog dominálni. A vasi csapat úgy készül, hogy utolsó erejével is mindent megtesz majd a bajnoki címért.

Gasper Potocnik, az Olaj mestere abban bízik, hogy jól tud koncentrálni csapata az ötödik meccsen is.

– Szeretném, ha még egyszer a legjobbunkat tudnánk nyújtani. Abban biztos vagyok, hogy a játékosaim minden ki fognak tenni a pályára ami még bennük van fizikálisan, mentálisan és a szívükben. Szeretném a szurkolókat megkérni, hogy sportszerűen támogassák a kedvenceiket, mert mindkét csapat megérdemli ezt. Remélem, hogy mindenki élvezni fogja az esti meccset – nyilatkozta a szlovén szakember.

A Szolnoki Olaj – Falco meccsen 20 órakor dobják fel a labdát. A minden bizonnyal ezúttal is végig izgalmas meccset az M4 Sport közvetíti, a finálé után az érmeket is átadják.  

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!