A hétvége során a megyei II. osztályú bajnokságokban is zajlottak az események. Az északi régióban a 29. forduló mérkőzéseit játszották le, míg a déliek az utolsó, 26. játéknap küzdelmeivel zárták a bajnokságot.

Jegyzőkönyvek, tabella

A listavezető Zanat-Haladás csapata a sereghajtót fogadta a hétvége során, nem csoda, hogy a már szinte bajnoknak tekinthető gárda rendesen elpáholta aktuális ellenfelét. A bajnokság azonban hivatalosan még nem dőlt el, hisz a Söpte Gencsapátiban, míg a Pecöl Bozsokon tudott nyerni.

Jegyzőkönyvek, tabella

Utolsó mérkőzését elveszítette a fordulóban már bajnokként pályára lépő tápláni együttes, akik a bronzérmes Horvátnádalja csapata ellen maradtak alul egy sok gólt hozó, fordulatos összecsapáson. Szintén sok fordulatot, és még annál is több gólt hozott a Bajánsenye és a Csákánydoroszló derbije, utóbbi együttes azonban magabiztosan nyerte a végül vízilabda-eredményt hozó találkozót. A nádasdiak ugyan a bajnoki címről egy ponttal lecsúsztak, ám így is büszkék lehetnek teljesítményükre, hisz felnőtt szinten újonc edzőjükkel remekül szerepeltek a 2020/21-es szezonban, ezt bizonyítja az utolsó meccsen aratott fölényes sikerük is.

Az utolsó játéknapon még a gólkirályi címért is nagy csata zajlott a déli régióban, ám végül a Nádasd játékosa, Meskó Márk lett az első 30 találatával.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!