Az első osztályhoz hasonlóan a Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságok is fontos összecsapásokkal folytatódtak a hétvége során. Az északi és a déli régióban is az 5. játéknapot rendezték meg és mindkét csoportban 1-1 döntetlen született csupán, gól viszont ezeken az összecsapásokon is esett.

Korai vezetőgólját megőrizve nyert hazai pályán az Uraiújfalu a Szeleste ellen. A találkozón két piros lap is kiosztásra került.

Jegyzőkönyvek, tabella

Rangadónak ígérkezett, végül hazai gálamérkőzés lett a Csákánydoroszló és a Szarvaskend összecsapása. Szintén nagyon magabiztosan győzött a Nádasd együttese, valamint a Szentpéterfa is a vártnál könnyebben hozta el a 3 pontot Tanakajdról. A rumiak továbbra is szépen menetelnek, továbbra sem akadt legyőzőjük a másodosztályban.

Jegyzőkönyvek, tabella

Két elveszített mérkőzés után ismét győzni tudott a Pecöl, akik az eddig hibátlanul menetelő Gencsapátit múlták felül hazai pályán. Az első játéknap után magára talált a gércei alakulat, ám az 5. fordulóban ismét vereséggel kellett elhagyniuk a játékteret, ezúttal Újperinten, pedig a 87. perc megkezdésekor még 2 góllal ők vezettek, ám a hazaiak szenzációs utolsó perceket produkálva megfordították a találkozót! Az NB I-es múlttal is rendelkező Kovács Zsolt a 90. és a 92. percben is betalált. Magabiztos sikert aratott, és továbbra is hibátlan a Csepreg együttese.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!