A hétvégének másodikként nekivágó FTC az élre állt a tabellán, de első helyét az Egerben késő délután vízbe szálló OSC visszaveheti.

Eredmény, alapszakasz, 21. forduló:
UVSE Hunguest Hotels – FTC-Telekom Waterpolo 7-12 (2-2, 2-5, 0-3, 3-2)

A fradi.h tudósítása szerint kivételes alkalom a szezonban, hogy ezúttal nem volt hétközi mérkőzése a zöld-fehéreknek, cserébe jó korán, már ebédidőben vízbe kellett ugrani az UVSE elleni bajnoki folytatásra. Lassan lendült bele a Fradi, mert kettővel mentek a lila-sárgák, mire a fradistáknak is sikerült betalálni, de bizonyos értelemben megérte a várakozás, mert Fekete Gergő gyönyörű találatot szerzett centerből. Ráadásul utána Vigvári Vendel kilőtte a bal felsőt, úgyhogy döntetlennél jött az első szünet.

A második elején át is vette a vezetést a Fradi, és félidőre lerázta ellenfelet, noha bőven akadt kimaradt helyzet, előny, ötméteres…Közben azért a nagy lövőik is szolgálatba helyezték magukat, gyűltek a triplázók és duplázók, miközben Vogel Soma védési mutatója is kúszott felfelé. Szóval, a vége az eredetileg várt, rendkívül magabiztos és nagy külöobségű győzelem lett – mostantól pedig lehet készülni a szerda estére, amikor a friss Spanyol Kupa-győztes Barceloneta érkezik a Komjádiba, hamisítatlan Bajnokok Ligája-rangadóra!

később:
Tigra-ZF-Eger – Genesys OSC Újbuda 17.00
Szolnoki Dózsa – A-Híd VasasPlaket 18.00
PannErgy-Miskolci VLC – Debreceni VSE-Master Good 18.00
Kaposvári VK-Metalcom Szentes 18.00
Budapesti Honvéd – BVSC-Zugló 19.00
PVSK-Mecsek Füszért – Szegedi VE 19.00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!