A tabella 5. helyén, 12 győzelemmel és 10 vereségggel álló Kaposvár otthonába láőtogat a bajnoki címvédő és a pontvadászatot magabiztosan vezető 19 győzelemmel és 3 vereséggel listavezető Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely.

A hazaiak az utolsó 10 meccsből megszerzett 7 győzelmüknek köszönhetik előkelő helyezésüket, egyik legjobbjuk Mayne Martin jr. 24 pontot dobott, 10,6 lepattanót és 34,2 VAL-t átlagolt az utolsó 5 bajnoki fellépésen. A kaposváriak legsokoldalúbb dobója pedig Nimrod Hilliard, az amerikai 18,05-tel a liga 7. legjobb pontszerzője – szóval nem lesz egyszerű a sárga-feketék dolga. A Falco vezetőedzője elutazás előtt mondta el várakozásait.

– A hazaiak csapata több rutinos, jó játékossal rendelkezik, ezért aztán fontos lesz, hogy ne engedjünk nekik könnyű kosarakat. Az elmúlt etekben tapasztalt fegyelmezett védekezésünk ma is sikerhez vezethet, remélem jó szájízzel vonulhatunk a válogatott meccsei miatti bajnoki pihenőre. Bízom benne, hogy számos szombathelyi elksísér bennünket, s ezzel újabb győzelemhez segít hozzá bennünket – fogalmazott a klub közösségi oldalán Milos Konakov.

Az esti meccsen 8 órakor dobják fel a labdát, majd a jól megérdemelt szünet következik, a bajnokságban legközelebb március 12-én lép pályára a szombathelyi csapat. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!