A mögöttünk hagyott hétvége során már nem csak az első osztályban pattogott a labda, hisz a Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban is megkezdődött a tavaszi pontvadászat, melyről előzetest is írtunk, ezt ide kattintva olvashatják el.

Jegyzőkönyvek, tabella

Több lehetőséget is kidolgozott, ám végül csak a találkozó vége felé tudta megszerezni a győzelmet érő találatot egy pontrúgás utáni lecsorgóból Gércén a listavezető Csepreg együttese.

Nem sok esélyt adott ellenfelének a Söpte sem, míg az első tavaszi játéknap legtöbb gólját az Alsóújlak és a Spari összecsapása hozta, de nem sokkal maradt el a gólzáporos döntetlent hozó Pecöl – Sitke gólszáma sem. A sereghajtó sitkeiek az első(!!!) bajnoki pontjukat szerezték meg ebben a szezonban!

Jegyzőkönyvek, tabella

Nem hibázott a listavezető Csákánydoroszló a tavaszi nyitófordulóban, ráadásul szépen meg is szórták a Telekes együttesét saját közönsége előtt. A legnagyobb arányú győzelmet azonban így sem ők aratták a hétvégén, mivel a Szarvaskend 8-at vágott a Felsőcsatárinak. Nem sikerült jól a tavaszi rajt a Gyöngyöshermánnak, akik a Vasszécsenytől kaptak ki viszonylag simán hazai pályán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!