Ahogy beszámoltunk róla, az Egis Körmend az Alba Fehérvár ellen kezdte meg a középszakaszt. Az öt csapatot felsorakoztató felsőházban három együttes is azonos győzelemmel-vereséggel állt a tabellén, így minden sikernek nagy értéke lehet a helyosztók előtt. Ezzel a kosarasok is tisztában voltak, akik hatalmasat küzdöttek a pályán, mindent megtéve a pontszerzésért.

Érezték a hazai szurkolók, hogy szükség lesz rájuk is. Ezúttal is az első pillanattól kezdv hajtották kedvenceiket, még akkor is, amikor az ellenfél vezetett. Hogy mennyit ér egy jó szurkolótábor? Ez az összecsapás hajrájában derült ki, amikor Savic a lehető legjobb pillanatban dobott egy hárompontost és ezzel együtt szinte felrobbantotta a csarnokot a hangorkán.

 

Az első középszakasz találkozót így 90-80-ra nyerte meg az Egis Körmend és szombaton már újabb feladat vár Ferencz Csabáékra. A Sopron elleni szomszédvári rangadón is szükség lesz a szurkolókra, akik bizonyára elkísérik kedvenceiket. Aki pedig kilátogatott a Fehérvár elleni mérkőzésre ellenőrizze képgalériánkat, hogy közösen idézzük fel a győztes meccs legjobb pillanatait…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!