Sok meglepetést tartogatott magában a hétvégi forduló a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban, a 22. játéknapon ugyanis több éllovas is botlott.

Jegyzőkönyvek, tabella 

Kezdjük mindjárt a hétvége meglepetéseivel, hisz a Celldömölk Körmenden, míg a Vép Répcelakon szenvedett vereséget.

A körmendiek már az első percekben veszélyeztetni tudtak, ám ekkor még nagy bravúrral védeni tudott a celldömölkiek kapusa. A stabil védekezés és a labdaszerzésekből való gyors kontrák pedig az egész meccs során ültek a hazaiaknak, akik végül 2:1-es győzelmet arattak.

A Vép és a Répcelak csatája is hasonló forgatókönyv szerint zajlott, annyi különbséggel, hogy a vépiek az utolsó 10 percben emberelőnyben focizhattak, ám így sem sikerült pontot rabolniuk.

Nem várt könnyű mérkőzés a Király SE csapatára sem, hisz a Rábapaty otthonában minden éllovas megszenved a győzelemért, ám Halmosi második félidőben elért duplájával a szombathelyieknek sikerült 3 ponttal zárni a hétvégét.

Hiába szerzett 3 gólt, végül be kellett érnie egy ponttal a másik szombathelyi alakulatnak: a Haladás hazai pályán fogadta a Kőszeg gárdáját, a meccs pedig gólzáporos pontosztozkodást hozott.

Fontos mérkőzést nyert a kiesés elől menekülő Vasvár csapata hazai pályán a Bük ellen, míg a Lukácsházának továbbra sem alakul túl fényesen a tavaszi menetelése.

Rendeztek egy, a kiesés szempontjából szintén fontos párharcot is, a Szentgotthárd egy igazi 6 pontos meccset nyert meg az Egyházasrádóc ellen.

A forduló legsimább győzelmét a listavezető Sárvár aratta, akik 3 gólos különbséggel múlták felül a Jánosháza együttesét.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!