A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságok sem okoztak csalódást számunkra a hétvégén, hisz mindkét régióban akadt olyan mérkőzés, amelyről érdemes beszámolni olvasóinknak. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Nem született gól a listavezető Csepreg merseváti vendégjátékán, ezt kihasználva pedig 2 pontra csökkentette a hátrányát a Söpte gárdája, akik a Gencsapátit győzték le a hétvégén. Kiütéses győzelmet aratott az Újperint a Vönöck ellen, míg az Uraiújfalu majdnem elszórta 3 gólos előnyét saját közönsége előtt. 9 gólos meccset nyert meg a Gérce Sitkén, míg a Bozsok és a Sé 4 gólon osztozott meg igazságosan.

Jegyzőkönyvek, tabella

Óriási ütést mért az Őriszentpéter csapatára a Csákánydoroszló együttese, a listavezető 17 gólt vágott, szenzációs teljesítményt nyújtva. Nem sok babér termett a hétvégén a vendég együtteseknek a déli csoportban, csupán egy csapatnak sikerült otthonától távol begyűjteni a 3 pontot, ez pedig a rumi alakulat volt. Fontos rangadót nyert meg a Nádasd a Szentpéterfa ellen, míg a Vasszécseny egy 9 gólos ütközetet játszott a Bajánsenyével.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!