Aj McKee úgy fest, hogy minden tekintetben szintet kíván lépni, miután először érezte meg a vereség ízét. Ennek eredményeként úgy érzi, hogy mindenképpen változtatnia kell. A Bellator 277 gálája utáni sajtótájékoztatón McKee az újságíróknak arról beszélt, hogy mennyire nem értett egyet az egyhangú pontozásos eredménnyel, amivel kikapott Patricio Freire elleni párharcban.

„Ez egy kudarc számomra. Nyilvánvalóan az, mivel a világ legjobbja vagyok. Úgy gondolom, hogy egy bajnokot meg kell verni, ahhoz, hogy elvedd a címét, és Pitbull nem ezt tette. Láttuk, ahogy én nyertem ellene. Nem tudom, nem tudom, haver. Apám mindig azt mondta nekem, ne bízd a bírákra a meccset. Ez az én hibám.”

AJ McKee benne lenne egy trilógia harcban, azonban egy dolgot világosan kijelentett: végzet a pehelysúllyal.

„Végeztem ebben a súlycsoportban. Évek óta ebben harcolok, és ez számomra nagyon sok munka, de a csapatomnak és a családomnak is nehéz. Irány a könnyűsúly, gyorsabb, erősebb és nagyobb leszek. Előbújik a szörnyeteg bébi… végeztem a pehelysúllyal. Érdekes kihívások várhatnak ott is rám. Patricio Freire bátyja, de ott van Benson Henderson és Khabib unokatestvére, Usman Nurmagomedov is.”

Ezzel viszont megnyílik a lehetőség Borics Ádám előtt, aki címmérkőzést vívhatna Patricio Pitbull ellenfeleként. Érdekes és izgalmas párharc lenne, minden értelemben…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!