Hosszú téli szünet után ismét tétmérkőzéseken bizonyíthattak a kicsik és a nagyok a Sportliget salakos teniszpályáin. A Haladás VSE szakosztályának kötelékébe tartozó sportolók már néhány hete imsét a szabadban készülődtek, de az igazán fontos mérföldkőre a legutóbbi hétvégén került sor. Ekkor rendezték meg ugyanis a 2022-es év első szabadtéri teniszversenyét.

A Nyuszi kupa valamennyi korosztálynak kiváló kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget biztosított. Ezúttal már nemcsak a sportág népszerűsítése, hanem az éles helyzetekre fókuszált a rendezvény. A gyerekeket kísérő szülők a pálya széléről buzdították a főszereplőket, de a nap folyamán a legidősebb korosztály is ütőt ragadott és összemérhették tudásukat.

Szabó Hajnalka, a Haladás VSE szakosztályának vezetője elmondta, hogy valamennyien ki voltak már éhezve a teniszre és ez a résztvevők létszámán is látszott. A kora délelőtt kezdődő és egészen késő délutánig tartó torna nagyon jó hangulatban telt. A szervezők arra is ügyeltek, hogy valamennyien több mérkőzésen bizonyíthassanak. Ennek megfelelően a kezdők és a haladó csoport is komoly kihívást kapott.

Ráadásul a kedvcsináló rendezvény egyben a Húsvéti ünnepekre való hangolódás jegyében telt. A résztvevők és a legügyesebbek ugyanis nemcsak érmet, hanem a nyuszi által hozott édességeket is átvehették az eredményhirdetéskor. Aki pedig kedvet kapott volna a teniszhez, érdemes figyelnie a Haladás VSE felhívásait, mert idén is rengeteg versenyt bonyolítanak le – korosztály megkötése nélkül!

2022 NYUSZI KUPA

piros lány:
1. Horváth Regina
2. Horváth Méda
3. Horváth Miranda Gréta
4. Péterfy Ramóna Anna

piros fiú 1.:
1. Saródi Márton
2. Németh Donát
3. Molnár Dominik

piros fiú 2.:
1. Pálffy Milán
2. Gádzsa Máté
3. Stampfler Márk

narancs pálya:
1. Gádzsa Sára
2. Márkus Antónia
3. Komláti-T. Csenge
4. Stejer-Nyilas Liza

zöld lány versenyzői:
1. Gerencsér Mira
2. Kelemen Kata
3. Orosz Anna

zöld lány kezdő:
1. Somogyi Fanni
2. Bokor Rozi
3. Babos Anna
4. Szabó Jázmin

zöld fiú:
1. Kopácsi Martin
2. Pálffy Vince
3. Molnár Benett

kemény labdás:
1. Kelem Alex
2. Bokor Bori
3. Varga Ábel

gimis haladó lány:
1. Hajdu Szonja
2. Balogh Natália
3. Pass Luca

gimis kezdő lány:
1. Biczó Emma
2. Tárnoki Gréta
3. Pockmecz Adrienn

gimi-egyetemista fiúk:
1. Szabó Dániel
2. Hirschbok Noel
3. Orosz Lajos

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!