A szombat esti siker után a Falco előnye behozhatatlan, így biztosan megnyerte a középszakaszt és pályaelőnnyel várja a rájátszás küzdelmeit. Előtte azonban néhány rangadó vár még a sárga-feketékre, ma este a Tisza partján lépnek pályára Milos Konakov tanítványai.

A bajnokság szuperrangadóját, az első és a második helyezett összecsapását a Falco 25/3-as, míg az Olaj 19/9-es győzelmi aránnyal várja. A 2 csapat alapszakaszban megrendezett mindkét találkozóját magabiztosan nyerte a bajnoki címvédő szombathelyi gárda. Váradiékat jó ritmusban találja a rangadó, a középszakasz eddigi valamennyi meccsét megnyerték, míg a hazaiak rossz passzban vannak, utolsó 2 meccsüket elveszítették, ennek ellenére a liga második legjobban védekező csapata, hiszen átlagban mindössze 76,7 pontot engednek az ellenfélnek.

Az elutazás előtt a sárga-feketék vezetőedzője a klub közösségi oldalán tette közzé várakozásait.

– Tudjuk, nagyon nehéz meccs vár ránk, de most inkább saját magunkra koncentrálunk. Természetesen erre a meccsre is úgy felkészültünk, ahogy minden más összecsapásra, ezt is meg akarjuk nyerni, de sérültjeinket pihentetni kell. Vannak jó elemek játékunkban, ezeket meg akarjuk tartani, de hibáink is akadnak még, megpróbáljuk ezeket kiküszöbölni. Céljaink nem változtak, igyekszünk a legjobb állapotba, formába kerülni a rájátszásig. Mindenkinek megfelelő időt adunk, hogy 100%-os firmába lendüljön – fogalmazott Milos Konakov.

Solnoki Olaj – Falco meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!