Az ökölvívó szakosztállyal is bővülő Agrobio Classic Kick-box és Box Club folyamatosan keresi a lehetőséget a fejlődésre. Ennek megfelelően nemcsak az edzőtermekben, hanem azon kívül is nagy hagsúlyt helyeznek a kapcsolatok ápolására. Ha pedig egy kezdeményezés nagy sikerrel zajlik, az bizony legtöbbször folytatásért kíván. Így volt ez Borics Ádámmal kapcsolatosan is.

Az Agrobio Classic Kick-box és Box Club 2022. április 30-án második alkalommal rendezte meg Szombathelyen a Borics Ádám szemináriumot. A profi MMA versenyző a vasi egyesület meghívására látogatott ismét a klub edzőtermébe, ahol egy nagyon színvonalas és sokrétű tréninget tartott az érdeklődőknek. Érdekesség, hogy nemcsak az Agrobio kötelékébe tartozó sportolók érkeztek a rendezvényre.

A szeminárium elején rövid bemutatkozásra került sor, amelyből kiderült, hogy Borics jelenlegi csapata a Sanford, amelynek kötelékében készül a megmérettetésekre. Teljesítményét jól tükrözi, hogy idén a Bellator MMA világbajnoki övéért lép ketrecbe. Tavaly másfélórás tréngingen vehettek részt az első közös tréningen, április utolsó napján viszont nagy dózisban alapoztak az érdeklődők.

Ezúttal 90 perc álló-, és 90 perc földharc technikákkal ismerkedtek meg a résztvevők. A közös edzésen sokat tanultak a sportolók és a szeminárium végére fizikálisan, valamint mentálisan is elfáradtak. Ezt követően nyílt lehetőségegy kötetlen beszélgetésre, fotózásra, dedikálásra és Borics Ádám pólóinak megvásárlására is lehetőség volt.

Tavalyi látogatáskor egy dedikált Dorko pólót ajánlott fel az egyesület jótékony célra. A befolyt összeggel Vukits Félix kisgyermek gyógykezeléséhez járultak hozzá. A szombati találkozóraa szervezők meghívták a jótékonysági licit nyertesét, Hirka Tamást, illetve Vukits Félix családját is. A nap végén külön köszöntötték Kovács Gábor edzőt, aki a kezdeményezés ötletgazdája volt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!