Az észak-macedón Alban Taipi próbajátékot követően szerződtette a Szombathelyi Haladás. A labdarúgó felkészülési mérkőzések mellett a vasi klub ausztriai edzőtáborozásán is részt vett. A 19 éves, 189 centiméter magas támadó így a zöld-fehér klub színeiben folytatja pályafutását. Az észak-macedón játékos szerepelt hazája U17-es válogatottjában és a Renovó együttesétől érkezett.

Próbajátékon szerepelt a vasi csapat másik szerzeménye, Nagy Richárd is. A 20 éves középpályás a Puskás Akadémia korosztályos együtteseiben pallérozta tudását. Majd magára öltötte a Hévíz, a Gyenesdiás, a Keszthely, majd a Teskánd mezéz is. A legutóbbi évadban a megyei I-es bajnokságot nyert alakulatban 23 meccsen 11 gólt jegyzett a játékos.

Az ETO FC honlapján jelent meg a hír, hogy Kiss Bence távozik a Rohonci útról és egy évre szóló megállapodást kötött a győri gárdával. A most 23 éves labdarúgó Jánosházán kezdte karrierjét, majd az Illés Akadémiát követően került az NB I-es Haladás keretéhez. Kazincbarcikai kitérő után meghatározó labdarúgója volt a Szombathelyi Haladásnak.

Az egyesület honlapján megjelent anyagból kiderült, hogy Kiss Bence Mihalecz István sportigazgató megkeresésére érkezett a szomszédos megyeszékhelyre. Szeretne új állomáshelyén is gólokkal, gólpasszokkal hozzájárulni az ETO FC Győr eredményes szezonjához. A technikás játékos így a távozók listáját erősíti, a vasi klub kerete a nyáron alaposan kicserélődött.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!