Az ünnepi hétvége miatt már pénteken megkezdődik a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság második fordulója, amelyből két találkozót rendeznek meg ma, míg a többire vasárnap kerül sor.

A mai nap során a Haladás VSE-Zanat – Sárvár FC, valamint a CVSE – Répcelaki SE meccs kerül majd lejátszásra, az előző körben a két hazai együttes döntetlent játszott egymással, ezúttal pedig mindketten esélyesként lépnek majd pályára.

Rég volt már, hogy a Körmend a megyei élvonal tabellájának első helyén álljon, a piros-feketékre azonban nem vár könnyű meccs a bajnokaspiráns otthonában.

Szomorú emlékeket téphet fel a hétvége a csepregi futballisták szívében, hisz legutóbb, mikor Vépen jártak, kiestek a másodosztályba. Lesz miért revansot venniük, az a bizonyos meccs biztosan élénken ott van a játékosok fejében.

7 nulla pontos csapat biztosan nem lesz a játéknap után, mivel több vereséggel rajtoló együttes is farkasszemet néz majd egymással: a Bük Söptére, a Jánosháza pedig Szarvaskendre utazik.

A Vasvár és a Szentgotthárd is remekül kezdte a 2022/23-as idényt, előbbi a Rábapaty, utóbbi a Táplán ellen gyűjtögetheti tovább a pontokat a hétvégén.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!