A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban a 12. forduló küzdelmeit rendezték meg, amely sok-sok gólt hozott mindkét régióban. A csapatoknak nem csak egymással, de a ködös őszies idővel is meg kellett birkózniuk.

Jegyzőkönyvek, tabella

Döntetlent hozott a játéknap rangadója, ugyanis a Lukácsháza és az Újperint nem bírt egymással. Ezt kihasználva tovább növelte előnyét az éllovas Uraiújfalu, akik a sereghajtó Kemenesalját fogadták hazai pályán. Nehezen indult be a listavezető, a félidőre 1:1-es állással fordultak a felek, aztán a második etap elején ismét megszerezte a vezetést az urai. A találkozó ezt követően sem hozott magas színvonalat, ám a hajrában még kétszer sikerült betalálni a hazaiaknak, így sikerült kihasználniuk az üldözők botlását. Pontosztozkodással ért véget a Gencsapáti gércei látogatása is, míg a Mersevát gól gazdag mérkőzésen verte a Kemenesmagasit.

Jegyzőkönyvek, tabella

Idegenben folytatta győzelmi sorozatát a listavezető Csákánydoroszló, szintén idegenben gyűjtötte be a 3 bajnoki pontot a Nádasd és a Tanakajd együttese is, utóbbi egy fordulatos, 7 gólt hozó mérkőzésen. A játéknap legjobb meccsét azonban Rumban játszották, ahol 12 gólt láthattak a kilátogató nézők.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!