Egy hét leforgása alatt harmadik tétmérkőzésére készül az Egis Körmend élvonalbeli kosárlabda csapata. A vasi piros-feketék a legutóbbi bajnoki fordulóban legyőzték a Kaposvár csapatát, ennek köszönhetően már az ötödik helyen állnak a visszafogott szezonkezdet után. Ugyanakkor a Fiba Europe Cup küzdelmeiben továbbra is nyeretlen Antonis Constantinides alakulata.

Ráadásul egy hosszú útról, Portugáliából érkeztek haza, így sok idejük nem volt a regenerálódásra. Vasárnap pedig újabb megoldandó feladat vár a Rába-parti együttesre. Zsinórban a negyedik megnyert bajnoki mérkőzésért lép pályára a Körmend és az esélyek a hazai csapat sikerét ígéri. Főként, ha az elmúlt hetekben nyújtott eredményes játékával rukkol ki a vasi gárda.

Az NB I-es bajnokság 9. fordulójában a sereghajtó Nyíregyháza látogat Körmendre, abban a reményben, hogy sikerül megkezdeni a felzárkózást. Ehhez ugyanakkor drasztikus változtatásra lesz szükség, hiszen a nyírségi együttes valamennyi találkozóját elveszítette. Ugyanakkor intő jel lehet a Körmend számára, hogy a Szolnok és az Atomerőmű is megizzadt a győzelem megszerzése érdekében.

Egis Körmend – HÜBNER Nyíregyháza BS
2022. november 27. – 18:00
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!