Az ellenfél nem más, mint az újonc Budapesti Honvéd csapata. Az elmúlt hetek erőltetett menete után a listavezető szombathelyi csapat egy kisebb karácsonyi szünet után állt a hét elején újra munkába és persze nagyon bizakodóan várja a bajnoki folytatást.

A rekordbajnok fővárosiak 2 győzelemmel és 11 vereséggel – ez az arány hazai pályán 1/6, idegenben pedig 1/5 – a tabella 12. helyét foglalják el. A fővárosiak legjobbja Stefan Mijovic, aki 14,9 pontot átlagol a meccsenkénti közel 31 játékperc alatt. Legutóbbi bajnokijukon 3 negyeden keresztül veezttek a tabella 2. helyén álló Szolnoki Olaj ellen, egyszer 16 ponttal is megléptek, végül azonban 7 pontos vereséget szenvedtek. Legutóbb a nyitó fordulóban találkozott a 2 csapat, akkor 78-61-re győzött a címvédő Falco a szebb időket megért rekordbajnok Honvéd elen.

A Falco mestere, Milos Konakov a klub közösségi oldalán mondta el, mit vár a Honvéd elleni idei utolsó bajnokitól.

Az első fordulóban nem játszottunk jól, ma este több energiát kell mozgósítanunk. Ellenfelünknek több fiatal játékossal rendelkezik, akik elöl-hátul sok energiával kosaraznak. Hazai pályán nem lehet más a célunk, mint a győzelem – fogalmazott a szombathelyiek vezetőedzője.

 

Az online jegyvásárlás mérkőzésnapon 17 óráig él, a jegypénztár szerdán, mérkőzés előtt 1 órával (17:00 órakor) nyit ki.

Az online jegyértékesítés IDEkattintva érhető el.

A Falco – Honvéd meccsen 18 órakor dobják fel a labdát.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!