Kiválóan sikerült a címvédő Haladás VSE számára a férfi élvonalbeli futsal bajnokság alapszakasza. Bár nem indult jól a szezon a szombathelyiek számára, szeptember közepe óta veretlenül meneteltek nemcsak az NB I-ben, hanem a Magyar Kupa küzdelmeiben is. Ennek eredményeként magabiztos különbséggel a tabella élén zárt a Haladás, amely pontelőnyt jelent a rájátszás előtt.

Ráadsául nemcsak a listavezető helynek örülhetnek a szurkolók, hanem a minőségi játéknak is. Az alapszakasz során ugyanis a legtöbb rúgott gól valamint a legkevesebb kapott találat tekintetében is a szombathelyiek voltak a legjobbak. Nem véletlenül reménykednek a szimpatizánsok, hogy hasonlóan sikeres lehet a 2023-es év is, mint volt az előző esztendő.

Csütörtök este viszont újabb fejezet kezdődik, hiszen elindul az NB I-es pontvadászat rájátszása. A listavezető 7 ponttal áll az élen, mögöttük a Berettyóújfalu 5, a Kecskemét 4, a Veszprém 3, az Aramis 2, míg a DEAC 1 egységgel áll a nyitó játéknap előtt. Ráadásul vérbeli rangadó vár ezúttal a Haladásra, amely hazai pályán kezdi meg szereplését a rájátszás során.

A Veszprém Futsal az alapszakaszban már megtréfálta a szombathelyieket, akik a vasi vármegyeszékhelyen vágtak vissza az idegenbeli vereségért. Dróth Zoltánék viszont nem szeretnének hasonló forgatókönyvet és biztosra vehető, hogy a Rohonci úton csak a 3 megszerzett ponttal lennének elégedettek. Csütörtök este pedig kiderül, hogy kinek a terve valósul meg…?!

Haladás VSE – Veszprém Futsal
2023. február 23. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!