A magyar kosárlabda válogatott mérkőzése miatt kisebb szünet volt a jutalma az NB I-es csapatoknak. Ezt valamennyi alakulat a finomhangolásra és a pihenésre fordíthatta. Így volt ezzel az Egis Körmend együttese is, amelyre rá is fért ez az időszak. Már csak azért is, mert új igazolásait menet közben kellett beépíteni és a sérülések sem kerülték el Kocsis Tamás alakulatát.

A hullámzó teljesítménynek – és a rivális csapatok körbeverésének – köszönhetően jelenleg nagyon zsúfolt a középmezőny. A hatodik helyen álló Sopron és a kilencedik Körmend azonos győzelem-vereség mutatóval áll, csak a kosárarány dönt a pozíciók sorrendjéről. Épp ezért kellene megkezdeni a sikeres hajrát, hiszen szombaton már a 22. fordulót rendezik az NB I-ben.

Az Egis Körmend számára pedig jó hír, hogy a mindössze 2 győzelemmel és 18 vereséggel sereghajtó Nyíregyháza lesz a piros-feketék ellenfele. Bár a találkozót a nyírségben rendezik, mindenképpen nyernie kell az Egis Körmendnek, hogy a legjobb nyolc között kezdhesse meg az alig egy hónap múlva kezdődő rájátszást.

HÜBNER Nyíregyháza BS – Egis Körmend
2023. március 4. – 18:00
Nyíregyháza, Zrínyi Ilona Gimnázium Tornacsarnoka

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!