A Vas Megyei II. osztály Északi csoportjában a 17. forduló küzdelmeit rendezték meg, ahol összecsapott egymással az első- és a második helyezett. 

Jegyzőkönyvek

Szép számú, megyei mérkőzéseken ritkán látható nézősereg fogadta a megyei másodosztály rangadóján pályára lépő csapatokat Uraiújfaluban, ahol a helyi együttes a listavezető Újperintet látta vendégül.

A találkozó sok-sok izgalmat, emellett pedig 4 gólt is hozott, amelyen a csapatok igazságosan osztoztak meg. A hajrá ráadásul kimondottan izgalmasra sikeredett, a 88. percben a mérkőzésen másodszor szerzett vezetést az Újperint, ám a hazaiak 2 perc múlva erre is válaszolni tudtak.

Könnyed hazai sikert aratott a Sé együttese a Gérce ellen, ám a séiek előtt még hétközben is áll egy nagy feladat, ugyanis a Celldömölk együttese látogat hozzájuk a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa 4. fordulójában.

Nem tudta kihasználni az éllovasok egymás elleni döntetlenjét a Lukácsháza együttese, mivel a Spari otthonából pont nélkül távoztak.

Gól gazdag mérkőzést hozott a Pecöl és a Bozsok derbije, amelyet kisebb meglepetésre a hazaiak húztak be.

Szép csendben felkúszott a dobogóra a Gencsapáti csapata, akik kihasználva a riválisok botlását, győzni tudtak Szelestén.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!