Szombathelyen folytatódott az országos gyermek fiú kézilabda bajnokság felsőházi rájátszása. A lebonyolítás menetrendje a szezonra jellemző módon történt, azaz egyetlen helyszínen két-két találkozó várt a csapatokra. Ezúttal a Haladás Sportkomplexum pályáján bizonyíthattak a főszereplők és nem is csalódtak a szurkolók, akik kilátogattak vasárnap a csarnokba.

A házigazda mellett érkeztek csapatok Balatonfüredről, Veszprémből, Celldömölkről, Várpalotáról is. Nyitányként a Haladás a listavezető és hibátlan mérleggel rendelkező Balaton-parti riválissal találták szemben magukat. Rendkívül izgalmas és sok fordulatot tartogatott ez a párharc. A vendégek igyekeztek azonnal magukhoz ragadni a kezdeményezést, de a vasi riválisa jól tartotta a lépést.

A szünetet követően már három góllal is vezetett a Haladás, de a füredi gyerekek a harjában fordítani tudtak. Hogy a végletekig kiélezett mérkőzés kerekedjen, arról a főszereplők gondoskodtak. Mindkét oldalon 1-1 támadással lezárhatták volna a találkozót, de egyik oldalon egy pontatlan lövéssel, a másikon pedig egy rossz passzal veszett el a győzelem megszerzésének reménye.

U14 – OGYB, rájátszás
Balatonfüredi KSE – Haladás VSE 24-24 (12-13)

Haladás VSE – Várpalotai BSK 22-13 (10-8)

Haladás kerete: Frank B., Grabarics M. (kapusok) – Ádám L., Hantó Á., Kiss G., Ludván F., Neher Z., Németh P., Repcsényi Z., Szűcs Sz., Tislerics M., Tóth R., Nagy P.
Vezetőedző: Rédecsi Bence

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!