A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lejátszásra került egy újabb forduló a hétvégén. Mindhárom régióban akadtak meglepetések, a legtöbb izgalmat a körmendi csoport tartogatta, ahol nagyot lépett előre a Kondorfa. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Idegenben aratott győzelmet egy fordulatos mérkőzésen a Kőszeg együttese, a Balogunyom pedig hazai pályán ütötte ki a Cák gárdáját. Egyaránt 4 gólos idegenbeli sikernek örülhetett a Nárai és a Ják együttese is, előbbi a Nemeskolta, utóbbi a Gyöngyösfalu otthonából hozta el a 3 pontot.

Jegyzőkönyvek, tabella

Remekül alakult a hétvége a Kondorfa számára, hisz a Berki FC elleni rangadón aratott sikerével az élre állt az együttes, kihasználva a Magyarszecsőd és a Szalafő botlását. A Vasalja nyerte az alsóházi rangadót a sereghajtó Rönök otthonában, a Szakonyfalu pedig az Oszkó-Győrvár vendégeként aratott győzelmet.

Jegyzőkönyvek, tabella

Zsinórban másodszor tudott győzni a Jákfa együttese, ezúttal az Ölbőt múlták felül hazai pályán. A Szergény és az Ostffyasszonyfa idegenben aratott sima győzelmet, az Izsákfa, a Sorkifalud, a Simaság és a Bő pedig saját közönsége előtt gyűjtötte be a bajnoki pontokat.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!