A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a 25. forduló küzdelmeit rendezték meg a hétvégén, ahol többek között a bajnoki döntőt is lejátszották, de nem csak erről marad emlékezetes ez a játéknap. 

A Haladás VSE – Király SE mérkőzésről bővebben is beszámoltunk, valamint élőben közvetítettük is youtube csatornánkon keresztül, ahol az érintetteket meg is szólaltattuk a találkozót követően.

Halmosi-gól, aztán Péter-dupla: Haladás VSE – Király SE 2-1

A forduló többi találkozója sem alakult eseménytelenül, Répcelakon például félbeszakadt a helyi együttes Szarvaskend ellen vívott ütközete 1:0-ás hazai vezetésnél a 75. percben. Információink szerint a vendégek egyik stábtagja inzultálta először a játékvezetőt és segítőit, amiért a kiállítás sorsára jutott, majd egy vendég drukker öntötte le a partjelzőt, aki jelezte a történteket a sípmesternek, a mérkőzés pedig félbeszakadt.

Nehéz meccset nyert meg hazai pályán a Vép együttese, a vendég szentgotthárdi együttes vezetett is, de a vépiek a második játékrészben fordítani tudtak. A gotthárdiak majdnem egy egész félidőn keresztül emberhátrányban futballozva próbáltak legalább egy pontot megcsípni idegenben.

Szintén nehéz meccset sikerült megnyernie a Celldömölknek a Söpte otthonában. A hazaiak rengeteg íveléssel próbáltak odaérni a vendégek kapuja elé, a vendégek pedig gyors támadásokkal igyekeztek megbontani az ellenfél védelmét.

Nem hozott gólt a Körmend csepregi vendégjátéka, a Büknek pedig ismét majdnem sikerült kibabrálni a Rábapaty gárdájával, de végül a második félidő közepén a patyiak egy góllal eldöntötték a 3 pont sorsát.

Gálázott saját közönsége előtt a Sárvár együttese a több játékosát is nélkülözni kényszerülő Jánosháza ellen, a Vasvár pedig a Táplán ellen aratott megérdemelt és szép győzelmet.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!