A magyar válogatott Callum Stylest is foglalkoztató Millwall 4-3-as vereséget szenvedett hétfőn a vendég Blackburn Rovers csapatától az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság mostani idényének utolsó fordulójában, így nem jutott be az élvonalba jutásért sorra kerülő rájátszásba.

    A 23 éves futballista kezdőként kapott lehetőséget a hazai védelem bal oldalán, és végigjátszotta a mérkőzést. A Millwallnak győznie kellett volna ahhoz, hogy a még rájátszásba jutást érő hatodik helyen zárjon, a vereséggel azonban végül nyolcadik lett.
A találkozót jól kezdte a Millwall, nyolc perc után előnybe került, és hiába egyenlített alig negyedóra múlva a Blackburn, a szünetre mégis 3-1-es hazai vezetésnél vonultak a csapatok. A folytatásban a vendégegyüttes nagy fölényben futballozott, az 51. és a 63. percben is eredményes volt, a 87. percben pedig megszerezte a negyedik gólját, és megnyerte az összecsapást.
A playoffban a Luton, a Middlesbrough, a Coventry és a Sunderland csatázik majd a fennmaradt egyetlen feljutó helyért. Az már korábban eldőlt, hogy a másodosztályban bajnok Burnley, valamint a Sheffield United a következő idényt a Premier League-ben kezdi.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!