– A Magyar Bajnokságon Somogyi Laura, Somogyi Dávid, Paksa Botond, Kovács Ákos, Sipos Júlia, Sipos Vencel, és Káldi Kevin indult. Sajnos ez a verseny nem sikerült olyan jól, mint előzetesen vártuk, sérülések is hátráltatták a felkészülést, és a versenyzést. Sipos Vencel a 10-11 éves korosztályban 5. helyezést ért el katában ( formagyakorlat), ami pontszerző hely. Somogyi Dávid az U21-es korcsoportban katában 3. helyezést ért el, míg kumitében (küzdelem), a 2. helyen zárt – kezdte beszámolóját Gál Róbert vezetőedző.

– Sipos Júlia sérülés miatt feladni kényszerült a versenyt. A többieknek sajnos most nem sikerült az éremszerzés. A csapat másik fele már sikeresebb volt. Varga Sarolta az 5-6 éves korcsoportban formagyakorlatban 2. helyen, míg küzdelemben a 3. helyen végzett. Testvére Varga Boróka a 8-9 éves korcsoportban formagyakorlatban a 2. helyen zárt, küzdelemben nem sikerült az éremszerzés. Bánhegyi Péter a 10-11 éveseknél formagyakorlatban az első helyen végzett, míg küzdelemben meg kellet elégednie a bronz éremmel. Molnár Csenge a 14-15 éveseknél formagyakorlatban nem talált legyőzőre így a dobogó legfelső fokára álhatott. Küzdelemben a harmadik helyen zárt. Polyák Dorka a 14 éveseknél formagyakorlatban egy tized ponttal lemaradva sajnos lecsúszott a dobogóról, de küzdelemben remek teljesítményt nyújtva jutott el az elődöntőig, ahol csak a későbbi győztes tudta nagy csatában megállítani. A bronz meccset viszont magabiztosan hozta, úgyhogy ő is éremmel zárta a napot. Gál Róbert edző elmondta, egy színvonalas, nagy versenyen vannak túl, és örül, hogy mindenki ki tudta adni magából a maximumot.

A képeken Somogyi Laura és Somogyi Dávid, a másikon balról-jobbra Polyák Dorka, Molnár Csenge, Varga Boróka, Gál Róbert edző Varga Sarolta és Bánhegyi Péter

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!