A Vas Vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokság is visszatért a hétvégén, a csapatok rendesen berúgták az ajtót, minden pályán született gól, a kilátogató nézők nem panaszkodhattak. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Fordulatos meccsen győzött a Kondorfa az Oszkó-Győrvár otthonában, a Máriaújfalu és a Szentgotthárd pedig könnyed sikernek örülhetett a hétvégén. Nem bírt egymással a Nagyrákos és a Rábagyarmat, így a felek pontosztozkodással zártak.

Jegyzőkönyvek, tabella

Hátrányból fordítva nyert Nemeskocson a Jánosháza, a Rábasömjén és a Szergény pedig igazi vízilabda eredményt hozott össze, a kilátogató nézők legnagyobb örömére remek meccset játszottak a csapatok. Hazai pályán győzött az Ostffyasszonyfa és az Ölbő is, a Jákfa pedig Kenyeriből térhetett haza 3 ponttal.

Jegyzőkönyvek, tabella

Hazai környezetben sikerült győznie a Bucsu gárdájának, míg a Nemesbőd és a Kőszegfalva idegenben aratott győzelmet. A játéknap legizgalmasabb meccsét a Rábahídvég és a Perenye derbije hozta, a két együttes 8 gólos mérkőzésen osztozott meg a pontokon. Nem ez volt a 2. forduló egyetlen döntetlenje a szombathelyi régióban, hisz a Cák és a Gyöngyösfalu sem bírt egymással.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!