A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában vasárnap 15 órakor a Szombathelyi Haladás a Budafoki MTE vendége lesz.

A Budafoki MTE nyáron edzőt váltott: a piros-feketékkel Magyar Kupa ezüstöt szerző, korábbi Haladás-edző Mátyus János helyére Erős Gábor érkezett. A játékosállományban is volt változás, kilencen érkeztek, tizenhárman távoztak. Az érkezési oldalon a korábbi FTC-játékos, Szerető Krisztofer és a volt paksi Lorentz Márton az ismertebb név, a távozók között találjuk a Haladáshoz visszatérő Jagodics Márkot is. A jelenlegi gárdában Németh Márió és Horváth Olivér szerepelt korábban Szombathelyen. De a piros-feketéket erősíti a rutinos Fótyik Dominik is.  A Budafok legeredményesebb játékosa Kovács Dávid és Oláh Bálint.

Az 5. helyen álló fővárosiak kilenc mérkőzésen öt győzelmet, két-két döntetlent és vereséget gyűjtöttek be, 12 gólt szereztek és nyolcat kaptak, 17 pontot szereztek. Ami a legutóbbi három bajnokit illeti, kikaptak Nyíregyházán 2-1-re, majd otthon 2-2-re végeztek a Tiszakécske ellen, a hétközi, csütörtöki meccsen pedig 2-2-őt játszottak a Budapest Honvéd otthonában úgy, hogy a 94. percben egyenlítettek.

A mérkőzésre a felnőttbelépő 1500 Ft; a diák, nyugdíjas 500 Ft, a 6 éven aluliak a mérkőzést ingyen tekinthetik meg a találkozót. A vendégszurkolók a mérkőzést a Zuzmó utca felőli vendégszektorból tekinthetik meg (WC és büfé rendelkezésre áll). A vendégszektorban található pénztár másfél órával a mérkőzés kezdete előtt nyit.

A stadion címe: Budapest, Promontor u 89.

A mérkőzést élőben közvetítjük!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!