Hosszú ideje meghatározó szerepet tölt be a honi darts sportág életében Kámán Lehel. A Szombathelyi Darts Club Sportegyesület kötelékébe tartozó versenyző megannyi egyéni és csapatbeli sikerét követően kiegyensúlyozott teljesítményére a válogatott szövetségi edzői is felfigyeltek. Az elmúlt hónapok során pedig türelmesen várt a sorára, amely végül Őt igazolta.

Bár a felnőtt válogatottnál eleinte elsőszámú tartalékként tekintettek rá, nem szegte ez a tény a kedvét. Még keményebben dolgozott és a jó munka gyümölcseként a nyár végén mérföldkőhöz érkezett. Prés Nándor visszalépését követően az utazó keret tagja lett, amely a Dániában megrendezett Steel Világbajnokságra indult. Ha pedig ott volt, megvillantotta kivételes tudását.

A férfi párosok mezőnyében Rucska Józseffel indult Kámán Lehel, ahol kiváló teljesítménnyel rukkolt ki a magyar duó. Kiváló versenyzéssel lépdeltek át a riválisokon és nem sokon múlt a döntőbeli szereplés sem. A skótok ellen 5-4-es vereség viszont azt jelentette, hogy bronzérmet szereztek a világeseményen. Ilyen eredménnyel pedig csak igazán keveseknek sikerül a “bemutatkozás”. Gratulálunk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!