Szívesen emlékszik vissza a Ferencvárosnál töltött idényére Joseph Paintsil, aki csütörtökön a Genk színeiben a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörében ellenfélként néz szembe a zöld-fehérekkel.

    “Fantasztikus volt a Ferencvárosnál töltött szezonom. Elképesztő volt a hangulat a meccseinken, remek volt a kapcsolatom például Botka Endrével és Dibusz Dénessel. Szívesen emlékszem vissza a Mezőkövesd otthonában szerzett gólomra, vagy éppen a Fehérvár elleni találatomra” – nyilatkozta szerdán a Cegeka Arenában az M4 Sportnak a 25 esztendős támadó, akinek utóbbi találatát akkor az Év legszebb gólja címre is jelöltek.
A kilencszeres ghánai válogatott futballista megjegyezte, azóta is folyamatosan figyelemmel követi a Ferencvárost, amely szerinte remek csapat, jó futballt játszik, és nem véletlenül vezeti a magyar bajnokságot.
Paintsil elárulta, remek hangulatú összecsapásra számít csütörtökön, és bízik benne, hogy góllal vagy gólpasszal segíteni tudja majd csapatát. Hozzátette, egyben szeretnének emlékezetes estét szerezni a szurkolóiknak, céljuk a továbbjutás a csoportból.
A Genk-Ferencváros találkozót csütörtökön 21.00-tól az M4 Sport és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!