Az ország legismertebb edzői részvételével egész napos sportrendezvényre került sor az Agora Művelődési Sportházban. A Pannon Sport Kft. és a szombathelyi önkormányzat összefogásából a legutóbbi hétvégén folytatódott az Ébredj Szombathely programsorozat. A tematika miatt sokan úgy gondolták, hogy ez a rendezvény valamiért kilóg a sportok világából.

Ezt a megállapítás még a Hungarysport élő videós bejelentkezéséhez érkezett hozzászólásból is kiderül. Pedig ez a testmozgás talán az egyik legnépszerűbb a hölgyek körében és egyre többen csatlakoznak az erősebbik nem képviselői közül is. Nem véletlen, hiszen nem kell sok eszköz hozzá, valamennyi testrészt megmozgatja és mindezt a legkisebb sérülésveszély mellett.

Hogy mennyire kemény tréningről van szó? Valamennyi résztvevő alaposan elfáradt megizzadt, a szervezők pedig igyekeztek a folyadék pótlására is. A közös bemelegítést követően Katus Attila nyitotta a programok sorát, majd rövid szünetet követően Rubint Réka lépett a színpadra, akinek órájára valóban rengetegen kíváncsiak voltak.

Rövid szünetet követően Péntek Enikő és csapata izzasztotta a résztvevőket, ezután Tatarek Rezső Iron Box edzése következett. A nagyteremben a rendezvényt Pölös Zsófia pilates órája zárta. Ugyanakkor a ksiteremben meditációs kurzusokhoz is lehetőség volt csatlakozni. A sportház aulájában pedig az egészséges életmódhoz szükséges kulisszatitkokat sajátíthatták el a látogatók.

Aki pedig lemaradt volna a hétvégi testmozgásról, februárban ismételten lesz FITT-MIX rendezvény, akkor pótolhatja mulasztását. Az Ébredj Szombathely programsorozat pedig folytatódik tovább, amelynek évvégi záróakkordja a Szilveszter Kispályás Labdarúgó Torna lesz…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!