Az idény remekül sikerült a Gencsapáti KSE ifjú titánjai számára. Nemcsak a hazai Magyar Bajnoki fordulókon, hanem a kupa-küzdelem során is kiválóan szerepeltek. Emellett a nemzetközi porondra is kiléptek a BMX-esek és ott sem vallottak szégyent. Ehhez persze kemény munkára és az edzéseken való folyamatos részvétel elengedhetetlenül fontos volt. Ez volt a siker egyik záloga.

Az Alpok-Adria versenysorozaton szintén indultak a gencsi fiatalok, akik hazai pályán is rajtrácsra gurulhattak. Hogy az idény kerek legyen, arról pedig az egyesület gondoskodott. Valamennyi korosztály számára meghirdette a tavaly hagyományteremtő szándékkal életrehívott Csoki kupát, amelyet idén is folytattak. A visszajelzések alapján teljes sikert aratott a rendezvény.

Az U7-től kezdve, egészen a 30+-os korosztályig valamennyi kategóriában bizonyíthattak a sportolók. A nevezés – ahogy a kupa kiírásából is ered – egy tábla csokoládé volt. A programon a játékos verseny élményszerzés mellett a tapasztalat gyűjtése, az edzéseken tanultak alkalmazása és a motiváció gyarapítása volt. A hogy a futamokon, úgy a lelátón is sikerült elérni a kívánt hatást.

A rendezvényen nem hirdettek győzteseket, ahogy a magasugrási versenyen sem. Ettől függetlenül kereknek tekinthető volt a program, ahogy a Gencsapáti KSE esztendője is. A jövőben is szeretne hasonlóan eredményes és sikeres szereplője lenni a honi valamint a nemzetközi erőfelmérőkön. Erre pedig minden esélye is megvan a vasi klubnak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!