Az izgalmas és úttörő együttműködésnek igérkezik, amelynek keretében az Arena Savaria december 1-jén új támogatót és nevet kapott.

Jelentős médiaérdeklődés mellett Szigeti Tibor, a Schaeffler Savaria Kft. ügyvezetője köszöntötte a pénteki sajtótájékoztatón megjelenteket, majd elmondta, hogy nagyon örül, hogy a következő 5 évben névadó szponzorként támogathatja az Arena Savariát.

– Létrejötte óta sokat kapott cégünk a várostól, legnagyobb munkáltatóként most szeretnénk visszaadni ebből a városnak, az itt élő polgároknak – fogalmazott a cégvezető.

Nemény András polgármester szintén nagyon örömteli napnak nevezte az együttműködési megállapodás időpontját.

– Egy városvezető, egy polgármester szemszögéből mindig fontos a nagy munkáltatókkal történő kapcsolattartás. A Schaeffler Savaria Kft. esetében a munkavállalók minőségi foglalkoztatása példamutatató. A cég emellett még segítséget is nyújt a városnak, ez ugyancsak követendő – hívta fel a figyelmet Szombathely polgármestere, aki azt is elárulta, hogy évi 100 ezer Euró értékű támogatást ad a névadó.

Az ünnepélyes bejelentés után, még a Falco péntek délelőtti edzése előtt az együttműködők kipróbálták a Schaeffler feliratú parkettet is.

Az együttműködésben a Kovács Cecília által vezetett Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. is érintett.

Az elmúlt években jelentős terheket rótt ránk az üzemeltetés, a jelentős légterű intézményekben a rendezvényszervezés. Sportiskolánkban 600 gyermek sportol 8 szakosztályban, köztük a 2 látványsportág képviselői, akik jóval nagyobb költségkerettel működnek. Bízunk benne, hogy ez a támogatás minden sportiskolás számára segítség lesz – mondta Kovács Cecília.

A rövid beszédek után Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzata, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. és a Schaeffler Savaria Kft. képviselője ellátta kézjegyével a megállapodást.

A bejelentés és aláírás után pezsgővel koccintottak a Schaeffler Aréna Savariára.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!